Blog i autobus.al - Sistemit te Biletave Nderkombetare te Autobusit

Gjenerimi i faturave elektronike proforma te shitjeve nga sistemi per cdo bilete

Ashtu sic ju kemi premtuar qe ne fillimet tona, autobus.al eshte nje sistem teper dinamik i cili, here pas here, ndryshon dhe vjen me risi te ndryshme per tregun ne te cilin operon, por dhe ne tregetine elektronike apo biznesin elektronik ne teresi. Kete here po shkruajme per nje sherbim te vecante qe kemi integruar ne sistem - ate te gjenerimit te Faturave te shitjeve per cdo bilete te gjeneruar nga autobus.al. Ne kete menyre, cdo agjenci, operator apo klient mund te gjeneroje nje fature shitjeje informative per tranzaksionin e kryer. Kjo f...

Lista e Udhetareve tashme gjenerohet nga sistemi ne version elektronik

Fundjaven e mbyllem me nje realizim te ri per te gjithe operatoret te cilet bashkepunojne me ne. Pas nje periudhe te gjate bisedash e diskutimesh me institucione te ndryshme shqiptare rreth menyres se plotesimit te Listes se Udhetareve per Transportin Nderkombetar, diskutime per kompetencat dhe autorizimet e nevojshme per gjenerimin e kesaj liste nga sistemi yne, diten e sotme arritem ne konkluzionin qe ky dokument i nevojshem dhe i detyrueshem per linjat e rregullta te transportit nderkombetar te udhetareve, mund te gjenerohet nga sistemi y...

autobus.al, si pjese e Albmania Group, autorizohet per perdorimin e faturave elektronike tatimore

Ashtu sic edhe e dini, autobus.al eshte pjese e Albmania Group, nje kompani multi-brand e cila operon ne tregun shqiptar prej vitit 2011 me sherbime te ndryshme - kryesisht teknologjike, informatike dhe turistike. Duke qene se autobus.al eshte nje sistem i cili kombinon efektivitetin e teknologjise me shitjen e biletave nderkombetare te autobusit, na shtyu qe te perdorim dhe shfrytezojme teknologjine ne te gjitha operacione tona te tjera te perditshme, ndaj dhej u drejtuam Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve me nje kerkese per te na autor...

Alvavel dhe Alpar mbizoterojne ne linjen e Stanbollit

Alpar, nje nga operatoret me te medhenj turq te transportit te udhetareve, prej vitesh operon edhe ne tregun shqiptar duke u mbeshtetur ne nje partneritet te frytshem me operatorin e suksesshem shqiptar Skenderbeu shpk (Alvavel ESE). Ky bashkim operatoresh ka sjell nje bashkepunim te frytshem, te suksesshem dhe mbreslenes ne tregun shqiptar duke operuar ne 6 dite te javes (vetem te premten pushim nga Shqiperia dhe te djelen pushim nga ...

Arnik Tours fillon udhetimet nga deti per ne Itali

Nje nga partneret tane per udhetimet nderkombetare drejt Italise, Arnik Tours, tashme nis udhetimet nepermjet detit me nisje cdo te Shtune nga Shkodra, me itinerar: Shkoder, Lezhe, Lac, Fushe-Kruje, Tirane, Durres dhe me pas zbarkon ne portin e Barit nga ku nis udhetimi me destinacion Cuneo, ne veri te Italise. Arnik Tours ka treguar nder vite qe...

Linjat e autobus.al tashme edhe ne BusTicket4.me

Ashtu sic dhe kemi njoftuar edhe me pare, bashkepunimet tona me sistemet nderkombetare te shitjes se biletave te autobusit kane nisur dhe ne kemi qene dhe jemi ne bisedime me disa nga kompanite me prestigjoze Europiane. Sot konkretizuam dhe vume ne zbatim marreveshjen tone me BusTicket4.me, partnerin tone me te ri te shitjes se biletave te autobusit - duke nderlidhur sistemet tona online ne menyre qe sistemi i partnereve tane te ofroje per shitje edhe biletat tona te autobusit. Keshtu, per ne nisi nje epoke e re ku ne synojme te behemi me gl...

1 Vit plot sfida dhe realizime

Kur nisem kete rrugetim pakkush na besoi, pakkush besoi tek projekti, pakkush mendoi se do ja dilnim. Sot ne bejme plot 1 vit me nje nga projektet me ambicioze ne tregun shqiptar nder vite, ne nje nga sektoret me informal dhe me problematik te ekonomise shqiptare. Ndertuam nje sistem bazuar ne nje ide dhe ne nje enderr qe shumepak do ta merrnin iniciativen te investonin per shkak te paragjykimeve dhe per shkak te faktit qe "shqiptari e do fitimin p bere investimin". Investuam, besuam ne investimin tone, rezistuam "brezit te pare" te berrylav...

Mire se vini ne blogun tone

Pershendetje, Se pari, deshirojme tju falenderojme per viziten tuaj ne blogun tone. Eshte kenaqesi dhe privilegj qe ju kemi ketu :-) Ne kete blog do te gjeni informacione te ndryshme rreth sektorit te transportit rrugor nderkombetar te udhetareve, lajme, artikuj, kuriozitetet, njoftime te reja por dhe oferta te ndryshme qe ne te autobus.al sjellim per te gjithe ju. Ndaj, mos nguroni te na vizitoni here pas here per te qene gjate gjithe kohes te informuar per ate cka ndodh....
Postimet e Reja → Home