Ju informojme se duke filluar nga data 1 Maj 2024, te gjitha linjat nderkombetare te autobusave kane ndryshuar stacionin per nisjet nga Tirana, duke i kryer tashme te gjitha nisjet e tyre nga terminali i ri qe ndodhet prane Qendres Tregtare TEG, te emertuar "Terminali Lindor Interurban dhe Nderkombetar i Autobusave".

Nga ky terminal do te kryhen te gjitha nisjet e autobusave nga Tirana drejt Greqise, Turqise, Maqedonise se Veriut, Kosoves, Malit te Zi, Italise, Gjermanise etj, sipas orareve te percaktuara nga secila linje.

Per te arritur ne terminal nga qyteti i Tiranes mund te perdoren autobusat urban te linjes se TEG apo linjes se Sauk, ose dhe sherbimet taksi.

Per te gjetur terminalin e ri ne harte, mund te klikoni ketu: https://maps.app.goo.gl/JTGqo31MRPpj2hCU9