Ashtu sic edhe e dini, autobus.al eshte pjese e Albmania Group, nje kompani multi-brand e cila operon ne tregun shqiptar prej vitit 2011 me sherbime te ndryshme - kryesisht teknologjike, informatike dhe turistike. Duke qene se autobus.al eshte nje sistem i cili kombinon efektivitetin e teknologjise me shitjen e biletave nderkombetare te autobusit, na shtyu qe te perdorim dhe shfrytezojme teknologjine ne te gjitha operacione tona te tjera te perditshme, ndaj dhej u drejtuam Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve me nje kerkese per te na autor...