Meti Comerc, nje nga operatoret me ne ze te transportit te udhetareve ne Kosove, tashme eshte pjese e Sistemit Global te Biletave Nderkombetare te Autobusit, www.autobus.al, duke ofruar nepermjet sistemit bileta autobusi nga Shqiperia drejt Pejes, Gjakoves dhe Decanit, dhe anasjelltas. Udhetimet nga Kosova, me nisje nga Peja behen cdo dite ne ore 05:00 nga Stacioni Qendror i Autobusave, dhe mberritja ne T...