Blog i autobus.al - Sistemit te Biletave Nderkombetare te Autobusit

Nisim bashkepunimin me operatorin Komatas Tours per linja Gjermanie

Ne ditet e fundit te ketij viti ne konkretizuam bisedimet tona te vazhdueshme me nje nga operatoret e linjave te Gjermanise, ndaj deshirojme ti urojme mireseardhjen ne sistemin tone operatorit te mirenjohur Komatas Tours, operator ky qe eshte ne fushen e transportit nderkombetar te udhetareve per me shume se 2 dekada. Me kete operator ne sistem, linjat tona drejt Gjermanise behen 2 dhe shtohen alternativat per te gjithe te interesuarit. Duke fill...

Promocioni "Regjistrohu dhe Perfito 7% Ulje per Cdo Bilete Autobusi"

Ne sapo kemi hyre ne nje nga sezonet me ngarkesen me te madhe te transportit nderkombetar te udhetareve, duke qene se festat e fundvitit po afrojne dhe shume prej bashkeatdhetareve tane ne Europe kthehen ne vendlindje dhe prane familjeve te tyre per te kaluar keto festa. Me kete rast, edhe autobus.al perpiqet tja u beje me te lehte dhe me te kendshem udhetimin me autobus te gjithe pasagjereve, duke ofruar nje nga promocionet e vetme ne treg ne kete sektor: 7% zbritje per cdo bilete autobusi te rezervuar dhe paguar me karte krediti, karte deb...

Nis partneriteti me Booking.com per hotele ne gjithe boten

Nga dita e sotme, autobus.al (nepermjet Albmania Group) eshte partner zyrtar i kompanise dhe distributorit me te madh te hoteleve ne te gjithe boten, Booking.com. Keshtu, ne kuader te ketij partneriteti, Booking.com na ka dhene mundesine te promovojme brandin tone, autobus.al, nepermjet sherbimeve te perbashketa qe do te ofrojme sebashku me ta. Ne kete menyre, ne ofrojme nje sherbime te kerkuar prej kohesh nga klientet dhe bashkepunetoret tane, ate te rezervimit te dhomave te hotelit ne te gjithe qytetet dhe zonat ku autobuset e partnereve t...

Tashme edhe llogari individuale ne sistem

Kerkesat e perditshme qe vijne nga bashkepunetoret tane, sic dhe ju kemi mesuar deri me tani, i marrim parasysh, i studiojme dhe i veme ne zbatim. Keshtu eshte edhe rasti i llogarive individuale ne sistemin tone, nje opsion i kerkuar nga shume prej klienteve tane. Ndaj, duke filluar nga dita e sotme, me azhornimet e reja te sistemit, cdo person i interesuar per te pasur nje llogari ne sistemin tone, mund ta hape ate duke klikuar ne menune kryesore te website tone, ne opsionin REGJISTROHU dhe duke zgjedhur me pas opsionin: SI KLIENT. Plotesim...

Bashkepunim nderkombetar me BusRadar

Ashtu sic dhe kishim njoftuar disa jave me pare, prej dites se sotme, bashkepunimi yne me nje prej providerave dhe agregatoreve me te medhenj Europian, BusRadar, hyri ne fuqi. Nga sot, te gjitha linjat dhe operatoret tane shfaqen dhe jane gati per shitje ne nje prej sistemeve me te medha Europiane dhe boterore, per shitjen e biletave te autobusit. Ky eshte nje avantazh  i madh per operatoret te cilet bashkepunojne me ne, duke qene se ata behen me te dukshem, zgjerojne tregun, dhe automatikisht, edhe klientelen e tyre. ...

Udhetari mund te verifikoje bileten online

Permiresimet tona te here pas hershme kesaj radhe sjellin nje risi moderne per tregun e transportit rrugor nderkombetar te udhetareve, nje risi e huazuar nga sistemet e biletave te avionit, dhe me sakte, mundesine e verifikimit te biletes se autobusit nga ana e udhetarit. Me kete opsion, udhetari mund te verifikoje bileten e tij online, vlefshmerine e saj, dhe mund te beje dhe ndryshime te lejuara nga sistemi. Gjithashtu, udhetaret te cilet bejne vetem rezervimin e biletes, nepermjet ketij opsioni, mund te kryeje dhe pagesen e biletes me kar...

autobus.al nis procesimin e pagesave me karta krediti online nepermjet BKT

Ashtu sic dhe kemi njoftuar dhe informuar disa dite me pare ne nje nga postimet tona ne blog, sot finalizuam bashkepunimin tone me nje nga bankat me te mira te tregut shqiptar financiar, me Banken Kombetare Tregetare (BKT). Ky bashkepunim i shtohet bashkepunimeve tona te mehershme me banken per sherbime te tjera financiare, dhe shton dozen e bashkepunimeve tona me institucion prestigjoze financiare dhe fiskale, duke treguar seriozitetin tone ne punen qe bejme si dhe duke treguar synimet tona te qarta per te qene sa me prane tregut shqiptar t...

Tashme seksion politikash dhe rregullash per cdo linje ne sistem

Duke filluar nga dita e sotme, te gjithe operatoret do te kene mundesine te percaktojne rregullat dhe politikat e udhetimit per cdo linje qe ata operojne. Ne kete menyre, agjentet dhe agjencite qe presin bileta nderkombetare autobusi nepermjet sistemit autobus.al, do te kene mundesine te informohen per cdo politike dhe rregull te vecante per udhetimin qe ata jane te interesuar. * Butoni i Rregullave te Linjes - Versioni i Agjenteve ...

Design i ri i biletes elektronike te propozuar nga autobus.al

Pergatitjet per leshimin dhe ofrimin e biletes elektronike per transportin nderkombetar te udhetareve vazhdojne edhe me tej ne autobus.al. Ashtu sic ndoshta edhe e keni vene re, kemi ndryshuar pamjen e biletes se gjeneruar nga sistemi yne per ta pershtatur ate design bilete me formatin aktual te biletes tatimore. Ne kete menyre, ne bejme hapat e duhur ne misionin tone per autorizimin e gjenerimit dhe leshimit te biletave elektronike per transportin nderkombetar te udhetareve. ...
Home ← Postime te Shkuara