Kemi kenaqesine te njoftojme nje partner te ri per shperndarjen e biletave te autobusit te autobus.al, ComparaBUS - nje kompani prestigjoze me seli qendrore ne France e cila operon online ne tregun e biletave te autobusit. Ky partneritet ishte fryt i bisedimeve te gjata dhe konkrete te cilat konkluduan me integrimin e Sistemit Global te Biletave Nderkombetare te Autobusit www.autobus.al me sistemin nderkombetar ComparaBUS. ...