Kemi kenaqesine te njoftojme nje partner te ri per shperndarjen e biletave te autobusit te autobus.al, ComparaBUS - nje kompani prestigjoze me seli qendrore ne France e cila operon online ne tregun e biletave te autobusit. Ky partneritet ishte fryt i bisedimeve te gjata dhe konkrete te cilat konkluduan me integrimin e Sistemit Global te Biletave Nderkombetare te Autobusit www.autobus.al me sistemin nderkombetar ComparaBUS.

ComparaBUS ofron biletat e autobus.al

 Me kete bashkepunim ne te autobus.al ofrojme nje qasje me te gjere te pasagjereve nderkombetare per linjat qe e autobusave qe lidhin Europen me Shqiperine dhe anasjelltas, duke u bere pjese e duke qene prezent ne tregun frankofon me ndihmen e bashkeatdhetares tone, Znj. Fjona Prifti e cila mban pozicionin e Partnership Manager prane companise franceze ComparaBUS.

 

autobus.al - Caktojme Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve