Ashtu sic dhe kishim njoftuar disa jave me pare, prej dites se sotme, bashkepunimi yne me nje prej providerave dhe agregatoreve me te medhenj Europian, BusRadar, hyri ne fuqi. Nga sot, te gjitha linjat dhe operatoret tane shfaqen dhe jane gati per shitje ne nje prej sistemeve me te medha Europiane dhe boterore, per shitjen e biletave te autobusit. Ky eshte nje avantazh  i madh per operatoret te cilet bashkepunojne me ne, duke qene se ata behen me te dukshem, zgjerojne tregun, dhe automatikisht, edhe klientelen e tyre. ...