Prej disa ditesh kemi nisur bashkepunimin me nje operator te ri i cili operon ne linjen Fier - Tirane - Shkoder - Berlin. Operatori Agimi Travel, me mjetet e tij moderne dhe me angazhimin e madh qe ka pasur nga drejtuesit, ka nisur te operoje ne kete linje me nje udhetim ne jave si ne vajtje ashtu edhe ne kthim. Tashme mund te blini bileta autobusi me nisje nga Fieri, Lushnja, Rrogozhina, Kavaja, Durresi, Tirana, Fushe-Kruja, Laci, Lezha...