Blog i autobus.al - Sistemit te Biletave Nderkombetare te Autobusit

Nis partneriteti me Booking.com per hotele ne gjithe boten

Nga dita e sotme, autobus.al (nepermjet Albmania Group) eshte partner zyrtar i kompanise dhe distributorit me te madh te hoteleve ne te gjithe boten, Booking.com. Keshtu, ne kuader te ketij partneriteti, Booking.com na ka dhene mundesine te promovojme brandin tone, autobus.al, nepermjet sherbimeve te perbashketa qe do te ofrojme sebashku me ta. Ne kete menyre, ne ofrojme nje sherbime te kerkuar prej kohesh nga klientet dhe bashkepunetoret tane, ate te rezervimit te dhomave te hotelit ne te gjithe qytetet dhe zonat ku autobuset e partnereve t...

Tashme edhe llogari individuale ne sistem

Kerkesat e perditshme qe vijne nga bashkepunetoret tane, sic dhe ju kemi mesuar deri me tani, i marrim parasysh, i studiojme dhe i veme ne zbatim. Keshtu eshte edhe rasti i llogarive individuale ne sistemin tone, nje opsion i kerkuar nga shume prej klienteve tane. Ndaj, duke filluar nga dita e sotme, me azhornimet e reja te sistemit, cdo person i interesuar per te pasur nje llogari ne sistemin tone, mund ta hape ate duke klikuar ne menune kryesore te website tone, ne opsionin REGJISTROHU dhe duke zgjedhur me pas opsionin: SI KLIENT. Plotesim...

Bashkepunim nderkombetar me BusRadar

Ashtu sic dhe kishim njoftuar disa jave me pare, prej dites se sotme, bashkepunimi yne me nje prej providerave dhe agregatoreve me te medhenj Europian, BusRadar, hyri ne fuqi. Nga sot, te gjitha linjat dhe operatoret tane shfaqen dhe jane gati per shitje ne nje prej sistemeve me te medha Europiane dhe boterore, per shitjen e biletave te autobusit. Ky eshte nje avantazh  i madh per operatoret te cilet bashkepunojne me ne, duke qene se ata behen me te dukshem, zgjerojne tregun, dhe automatikisht, edhe klientelen e tyre. ...

Udhetari mund te verifikoje bileten online

Permiresimet tona te here pas hershme kesaj radhe sjellin nje risi moderne per tregun e transportit rrugor nderkombetar te udhetareve, nje risi e huazuar nga sistemet e biletave te avionit, dhe me sakte, mundesine e verifikimit te biletes se autobusit nga ana e udhetarit. Me kete opsion, udhetari mund te verifikoje bileten e tij online, vlefshmerine e saj, dhe mund te beje dhe ndryshime te lejuara nga sistemi. Gjithashtu, udhetaret te cilet bejne vetem rezervimin e biletes, nepermjet ketij opsioni, mund te kryeje dhe pagesen e biletes me kar...

autobus.al nis procesimin e pagesave me karta krediti online nepermjet BKT

Ashtu sic dhe kemi njoftuar dhe informuar disa dite me pare ne nje nga postimet tona ne blog, sot finalizuam bashkepunimin tone me nje nga bankat me te mira te tregut shqiptar financiar, me Banken Kombetare Tregetare (BKT). Ky bashkepunim i shtohet bashkepunimeve tona te mehershme me banken per sherbime te tjera financiare, dhe shton dozen e bashkepunimeve tona me institucion prestigjoze financiare dhe fiskale, duke treguar seriozitetin tone ne punen qe bejme si dhe duke treguar synimet tona te qarta per te qene sa me prane tregut shqiptar t...

Tashme seksion politikash dhe rregullash per cdo linje ne sistem

Duke filluar nga dita e sotme, te gjithe operatoret do te kene mundesine te percaktojne rregullat dhe politikat e udhetimit per cdo linje qe ata operojne. Ne kete menyre, agjentet dhe agjencite qe presin bileta nderkombetare autobusi nepermjet sistemit autobus.al, do te kene mundesine te informohen per cdo politike dhe rregull te vecante per udhetimin qe ata jane te interesuar. * Butoni i Rregullave te Linjes - Versioni i Agjenteve ...

Design i ri i biletes elektronike te propozuar nga autobus.al

Pergatitjet per leshimin dhe ofrimin e biletes elektronike per transportin nderkombetar te udhetareve vazhdojne edhe me tej ne autobus.al. Ashtu sic ndoshta edhe e keni vene re, kemi ndryshuar pamjen e biletes se gjeneruar nga sistemi yne per ta pershtatur ate design bilete me formatin aktual te biletes tatimore. Ne kete menyre, ne bejme hapat e duhur ne misionin tone per autorizimin e gjenerimit dhe leshimit te biletave elektronike per transportin nderkombetar te udhetareve. ...

Gjenerimi i faturave elektronike proforma te shitjeve nga sistemi per cdo bilete

Ashtu sic ju kemi premtuar qe ne fillimet tona, autobus.al eshte nje sistem teper dinamik i cili, here pas here, ndryshon dhe vjen me risi te ndryshme per tregun ne te cilin operon, por dhe ne tregetine elektronike apo biznesin elektronik ne teresi. Kete here po shkruajme per nje sherbim te vecante qe kemi integruar ne sistem - ate te gjenerimit te Faturave te shitjeve per cdo bilete te gjeneruar nga autobus.al. Ne kete menyre, cdo agjenci, operator apo klient mund te gjeneroje nje fature shitjeje informative per tranzaksionin e kryer. Kjo f...

Lista e Udhetareve tashme gjenerohet nga sistemi ne version elektronik

Fundjaven e mbyllem me nje realizim te ri per te gjithe operatoret te cilet bashkepunojne me ne. Pas nje periudhe te gjate bisedash e diskutimesh me institucione te ndryshme shqiptare rreth menyres se plotesimit te Listes se Udhetareve per Transportin Nderkombetar, diskutime per kompetencat dhe autorizimet e nevojshme per gjenerimin e kesaj liste nga sistemi yne, diten e sotme arritem ne konkluzionin qe ky dokument i nevojshem dhe i detyrueshem per linjat e rregullta te transportit nderkombetar te udhetareve, mund te gjenerohet nga sistemi y...

Linjat e autobus.al tashme edhe ne BusTicket4.me

Ashtu sic dhe kemi njoftuar edhe me pare, bashkepunimet tona me sistemet nderkombetare te shitjes se biletave te autobusit kane nisur dhe ne kemi qene dhe jemi ne bisedime me disa nga kompanite me prestigjoze Europiane. Sot konkretizuam dhe vume ne zbatim marreveshjen tone me BusTicket4.me, partnerin tone me te ri te shitjes se biletave te autobusit - duke nderlidhur sistemet tona online ne menyre qe sistemi i partnereve tane te ofroje per shitje edhe biletat tona te autobusit. Keshtu, per ne nisi nje epoke e re ku ne synojme te behemi me gl...
Home ← Postime te Shkuara