Nga dita e sotme, autobus.al (nepermjet Albmania Group) eshte partner zyrtar i kompanise dhe distributorit me te madh te hoteleve ne te gjithe boten, Booking.com. Keshtu, ne kuader te ketij partneriteti, Booking.com na ka dhene mundesine te promovojme brandin tone, autobus.al, nepermjet sherbimeve te perbashketa qe do te ofrojme sebashku me ta. Ne kete menyre, ne ofrojme nje sherbime te kerkuar prej kohesh nga klientet dhe bashkepunetoret tane, ate te rezervimit te dhomave te hotelit ne te gjithe qytetet dhe zonat ku autobuset e partnereve tane shkojne, ne menyre qe te kene ne nje website te vetem te sa me shume sherbime turistike te jete e mundur.

undefined

Per te gjithe ata qe jane te interesuar per rezervime hoteli per udhetimin e tyre te ardhshem, tashe mund te kerkojne dhe zgjedhin hotelin qe ju pershtatet duke shkuar ne faqen tone kryesore, www.autobus.al dhe me pas duke klikuar ne menu ne linkun: HOTELE. Do te gjeni nje numer te madh hotelesh per cdo destinacion qe deshironi, me cmimet me te mira se ne cdo vend tjeter,

autobus.al - Caktojme Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve