Ashtu sic ju kemi mesuar prej disa vitesh tashme, jemi ne kerkim te vazhdueshem te bashkepunetoreve te rinj per ti bere pjese e sistemit te biletave te autobusit autobus.al, dhe kete here vijme me nje njoftim te rendesishem per ju pasi prej fillimit te muajit Maj ne te autobus.al kemi nisur bashkepunimin me kompanine Nela Travel & Tours, kompani e licensuar per Transport Nderkombetar Udhetaresh me linja te rregullta drejt Sofie, Bullgari dhe drej Oher, Maqedoni e Veriut. Nela Travel &...