Blog i autobus.al - Sistemit te Biletave Nderkombetare te Autobusit

Plugin per WordPress per autobus.al

Gjate gjithe kesaj kohe qe jemi ne treg, kemi treguar gjithmone qe degjojme kerkesat dhe marrim parasysh nevojat e bashkepunetoreve tane. Kemi pasur disa kerkesa nga disa agjenci te cilat bashkepunojne me ne qe te mund tja u lehtesonim integrimin e motorrit te kerkimit te biletave te autobusit te autobus.al ne faqet e tyre te internetit, per tju dhene mundesi vizitoreve dhe kilenteve te tyre te rezervojne dhe blejne bileta autobusi nga website tashme ekzistent i agjencise, i ndertuar ne WordPress. Duke qene se ne opsionin e integrimit e kish...

Linjat e autobus.al tashme edhe ne BusTicket4.me

Ashtu sic dhe kemi njoftuar edhe me pare, bashkepunimet tona me sistemet nderkombetare te shitjes se biletave te autobusit kane nisur dhe ne kemi qene dhe jemi ne bisedime me disa nga kompanite me prestigjoze Europiane. Sot konkretizuam dhe vume ne zbatim marreveshjen tone me BusTicket4.me, partnerin tone me te ri te shitjes se biletave te autobusit - duke nderlidhur sistemet tona online ne menyre qe sistemi i partnereve tane te ofroje per shitje edhe biletat tona te autobusit. Keshtu, per ne nisi nje epoke e re ku ne synojme te behemi me gl...
Home