Gjate gjithe kesaj kohe qe jemi ne treg, kemi treguar gjithmone qe degjojme kerkesat dhe marrim parasysh nevojat e bashkepunetoreve tane. Kemi pasur disa kerkesa nga disa agjenci te cilat bashkepunojne me ne qe te mund tja u lehtesonim integrimin e motorrit te kerkimit te biletave te autobusit te autobus.al ne faqet e tyre te internetit, per tju dhene mundesi vizitoreve dhe kilenteve te tyre te rezervojne dhe blejne bileta autobusi nga website tashme ekzistent i agjencise, i ndertuar ne WordPress. Duke qene se ne opsionin e integrimit e kishim funksional ne sistemin tone, u perqendruam tek ndertimi i nje plugin (shtojce) per WordPress dhe sot kemi kenaqesine tju informojme se sapo kemi nxjerre publikisht versionin e pare te pluginit tone te quajtur "Bileta nga autobus.al".

Plugin per WordPress per autobus.al

*** *** *** *** ***

Me ane te ketij plugin (shtojce), te gjithe bashkepunetoret tane te cilet kane websitet e tyre te ndertuara ne WordPress, mund te japin klienteve dhe vizitoreve te faqes se tyre mundesine per te kerkuar per bileta nderkombetare autobusi, mundesine per te rezervuar dhe blere biletat per te cilat interesohen.

 

*** *** *** *** ***

Plugin per WordPress per autobus.al

*** *** *** *** ***

Ky eshte nje sherbim i ri qe u vjen ne ndihme te gjithe bashkepunetoreve tane - qofshin keta agjenci turistike apo operator (transportues) - qe te jene me te aksesueshem ne treg, me profesional dhe, gjithashtu, u jep mundesine te shtojne dhe shumfishojne te ardhurat e tyre duke reduktuar kostot e perditshme per shitjen e biletave te autobusit.

Nese keni nje website te ndertuar ne WordPress dhe deshironi te integroni modulin tone te kerkimit te biletave te autobusit, kerkoni, shkarkoni dhe instaloni pluginin tone te emertuar " Bileta nga autobus.al " dhe me pas na kontaktoni qe te mund tju aktivizojme opsionin e integrimit, nga ku do te mund te merrni kodet appID dhe appSecret te cilat me pas duhet ti vendosni ne fushat e pluginit (si ne foton e meposhtme).

*** *** *** *** ***

Plugin per WordPress per autobus.al

*** *** *** *** ***

Per te shkarkuar plugin, klikoni ketu.

Te bashkepunosh me ne, eshte shume e thjeshte :-)

autobus.al - Vendosim Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve