Pergatitjet per leshimin dhe ofrimin e biletes elektronike per transportin nderkombetar te udhetareve vazhdojne edhe me tej ne autobus.al. Ashtu sic ndoshta edhe e keni vene re, kemi ndryshuar pamjen e biletes se gjeneruar nga sistemi yne per ta pershtatur ate design bilete me formatin aktual te biletes tatimore. Ne kete menyre, ne bejme hapat e duhur ne misionin tone per autorizimin e gjenerimit dhe leshimit te biletave elektronike per transportin nderkombetar te udhetareve. ...