Ashtu sic ju kemi mesuar prej disa vitesh tashme, jemi ne kerkim te vazhdueshem te bashkepunetoreve te rinj per ti bere pjese e sistemit te biletave te autobusit autobus.al, dhe kete here vijme me nje njoftim te rendesishem per ju pasi prej fillimit te muajit Maj ne te autobus.al kemi nisur bashkepunimin me kompanine Nela Travel & Tours, kompani e licensuar per Transport Nderkombetar Udhetaresh me linja te rregullta drejt Sofie, Bullgari dhe drej Oher, Maqedoni e Veriut.

Nela Travel & Tours eshte nje kompani qe operon prej vitesh ne tregun shqiptar me linja te rregullta autobusi dhe tashme behet pjese e sistemit te biletave nderkombetare te autobusit www.autobus.al duke i dhene mundesine me shume se 315 agjencive turistike dhe te udhetimit ne Shqiperi si dhe cdo personi te interesuar, qe te mund te presi bileta autobusi nga Tirana drejt Sofies dhe nga Sofia drejt Tiranes; ashtu si nga Tirana drej Ohrit dhe nga Ohri drejt Tiranes. Mjetet komode dhe moderne te kompanise Nela Travel & Tours do tja u bejne udhetimin drejt ketyre destinacioneve te rehatshme dhe te qeta.

undefined