Vitin 2024 e nisim me ndryshime, ashtu sic kemi njoftuar edhe ne postimet e mehershme. Ndryshimi i radhes eshte ai i emertimit fiskal te kompanise duke e nderruar nga "autobus.al" shpk ne "Magus Group Albania" shpk. Ky ndryshim prek vetem emeretimin fiskal ne Qendren Kombetare te Biznesit si dhe ne Drejtorine e Pergjithshme te Tatimeve, dhe nuk cenon aspak vazhdimin e veprimtarise se perditshme te Sistemit te Biletave te Autobusit www.autobus.al, aktiviteti i te cilit nuk ka reshtur asnje dite qe prej Qershorit 2017.

Ne te njejten kohe deshirojme te informojme gjithe bashkepunetoret dhe partneret tane se NIPT i kompanise vazhdon te jete i njejti por ju sygjerojme qe ne sistemet tuaja te fiskalizimit te beni azhronimin e te dhenave tona duke vendosur emrin e ri te kompanise, Magus Group Albania.
Ky eshte vetem hapi i pare i ndryshimeve te parashikuara per kete vit, ndryshime keto te cilat kane si objektiv permiresimin e sherbimeve te ofruara nga kompania jone dhe nga te gjitha brandet brenda saj.


Ju faleminderit per mirekuptimin.