Arditi Tours, nje prej operatoreve te transportit te udhetareve me profesional te tregut Kosovar, tashme eshte pjese e Sistemit Nderkombetar te Autobusave www.autobus.al duke vene ne dispozicion te te gjithe te interesuarve bileta autobusi nga Prishtina, Sllatina, Komoran, Suhareke, Ferizajapo Prizreni drej Tiranes dhe Durresit me 4 orare te ndryshme per secilin krah udhetimi. Ne kete menyre, ne bashkepunim me A...