Blog i autobus.al - Sistemit te Biletave Nderkombetare te Autobusit

Tashme linja autobusi per ne Kercove, Gostivar, Tetove e Shkup

Edhe se pandemia ka shkaktuar kaos ne te gjithe sektorin e transportit te udhetareve, ne te autobus.al nuk kemi reshtur kontaktet dhe bisedimet me partneret tane ekzistent por edhe me partnere te mundshem. Keshtu ishte rasti edhe i IDO TOURS, kompanise prestigjoze Tetovare e cila, mes te tjerave, kryen edhe linjen Shqiperi - Maqedoni dhe Maqedoni - Shqiperi ne bashkepunim me kompanine Shqiptare Drita Travel. Udhetimet kryhen dy here ne dite per secilin drejtim dhe lidhin Tiranen, Elbasanin, ...

Nisen udhetimet drejt Greqise per personat me dokumenta greke

Pas disa muajsh te mundimshem plot stres dhe siklete te shkaktuara prej pandemise boterore te virusit COVID-19, autobus.al ne bashkepunim me operatoret te cilat operojne me linja te ndryshme drejt Greqise, rinis pjeserisht udhetimet drejt vendit fqinj me disa linja. Udhetimet kane nisur nga dita e hene, 20 Korrik 2020, dhe do te kryhen ne kushte strikte sigurie per mbrojten dhe parandalimin e shperndarjes se virusit, duke mos lejuar asnje udhetar te hipe ne autobus pa pasur maske. Gjithashtu, bazuar ne vendimet e qeverise Shqiptare dhe asaj ...

Kei Reisen tashme ne autobus.al me linjen e tyre per ne Prishtine

Viti i ri nisi me nje bashkepunim te ri te autobus.al. Tashme ne sistemin tone te biletave nderkombetare te autobusave www.autobus.al do te gjeni operatorin Kei Reisen i cili do te ofroje sherbimet e tij ne sistem, duke cuar keshtu ne tre numrin e operatoreve te cilet ofrojne udhetime nga Shqiperia ne Prizren dhe Prishtine. Kei Reisen, nje kompani prestigjoze e njohur dhe serioze ne tregun Shqiptar, do te ofroje u...

Arditi Tours sjell 4 orare te ndryshme per udhetime ne Prishtine, Prizren dhe Ferizaj

Arditi Tours, nje prej operatoreve te transportit te udhetareve me profesional te tregut Kosovar, tashme eshte pjese e Sistemit Nderkombetar te Autobusave www.autobus.al duke vene ne dispozicion te te gjithe te interesuarve bileta autobusi nga Prishtina, Sllatina, Komoran, Suhareke, Ferizajapo Prizreni drej Tiranes dhe Durresit me 4 orare te ndryshme per secilin krah udhetimi. Ne kete menyre, ne bashkepunim me A...

Peje, Gjakove dhe Decan me Meti Comerc

Meti Comerc, nje nga operatoret me ne ze te transportit te udhetareve ne Kosove, tashme eshte pjese e Sistemit Global te Biletave Nderkombetare te Autobusit, www.autobus.al, duke ofruar nepermjet sistemit bileta autobusi nga Shqiperia drejt Pejes, Gjakoves dhe Decanit, dhe anasjelltas. Udhetimet nga Kosova, me nisje nga Peja behen cdo dite ne ore 05:00 nga Stacioni Qendror i Autobusave, dhe mberritja ne T...

Agimi Travel me linjen e Gjermanise, tashme ne sistemin autobus.al

Prej disa ditesh kemi nisur bashkepunimin me nje operator te ri i cili operon ne linjen Fier - Tirane - Shkoder - Berlin. Operatori Agimi Travel, me mjetet e tij moderne dhe me angazhimin e madh qe ka pasur nga drejtuesit, ka nisur te operoje ne kete linje me nje udhetim ne jave si ne vajtje ashtu edhe ne kthim. Tashme mund te blini bileta autobusi me nisje nga Fieri, Lushnja, Rrogozhina, Kavaja, Durresi, Tirana, Fushe-Kruja, Laci, Lezha...

Nisim bashkepunimin me operatorin Komatas Tours per linja Gjermanie

Ne ditet e fundit te ketij viti ne konkretizuam bisedimet tona te vazhdueshme me nje nga operatoret e linjave te Gjermanise, ndaj deshirojme ti urojme mireseardhjen ne sistemin tone operatorit te mirenjohur Komatas Tours, operator ky qe eshte ne fushen e transportit nderkombetar te udhetareve per me shume se 2 dekada. Me kete operator ne sistem, linjat tona drejt Gjermanise behen 2 dhe shtohen alternativat per te gjithe te interesuarit. Duke fill...

Alvavel dhe Alpar mbizoterojne ne linjen e Stanbollit

Alpar, nje nga operatoret me te medhenj turq te transportit te udhetareve, prej vitesh operon edhe ne tregun shqiptar duke u mbeshtetur ne nje partneritet te frytshem me operatorin e suksesshem shqiptar Skenderbeu shpk (Alvavel ESE). Ky bashkim operatoresh ka sjell nje bashkepunim te frytshem, te suksesshem dhe mbreslenes ne tregun shqiptar duke operuar ne 6 dite te javes (vetem te premten pushim nga Shqiperia dhe te djelen pushim nga ...

Arnik Tours fillon udhetimet nga deti per ne Itali

Nje nga partneret tane per udhetimet nderkombetare drejt Italise, Arnik Tours, tashme nis udhetimet nepermjet detit me nisje cdo te Shtune nga Shkodra, me itinerar: Shkoder, Lezhe, Lac, Fushe-Kruje, Tirane, Durres dhe me pas zbarkon ne portin e Barit nga ku nis udhetimi me destinacion Cuneo, ne veri te Italise. Arnik Tours ka treguar nder vite qe...
Home