Duke filluar nga 7 Gushti 2018, autobus.al ne bashkepunim me operatorin prestigjoz Tirana Metropol ofron linja nga Shqiperi drejt Kosoves, dhe anasjelltas, me stacione ne Prizren, Peje, Gjakove dhe Prishtine. Gjithashtu, po nga ky bashkepunim, gjenden ne sistem edhe bileta drejt Shkupit, Maqedoni. Te gjitha keto udhetime kryhen dy here ne dite me nisje nga te dyja anet.

Ky bashkepunim i ri ka nisur ne menyren dhe ne momentin me te mire pasi kerkesat ne shtip per udhetime nga dhe drejt Kosoves kane qene ne rritje ne kete sezon turistik veror.

Tirana Metropol eshte nje operator qe operon ne tregun shqiptar te transportit nderkombetar te udhetareve prej vitit 2001; posedon disa automjete te viteve te fundit me te gjitha kushtet per udhetime nderkombetare; me staf profesionist dhe me eksperience shume-vjecare. Te gjitha keto bejne operatorin Tirana Metropol te jete partneri perfekt per udhetimet tuaja dhe te klienteve tuaj drejt dhe nga Kosova dhe Shkupi.