Duke filluar nga 7 Gushti 2018, autobus.al ne bashkepunim me operatorin prestigjoz Tirana Metropol ofron linja nga Shqiperi drejt Kosoves, dhe anasjelltas, me stacione ne Prizren, Peje, Gjakove dhe ...