Ashtu sic dhe kemi njoftuar edhe me pare, bashkepunimet tona me sistemet nderkombetare te shitjes se biletave te autobusit kane nisur dhe ne kemi qene dhe jemi ne bisedime me disa nga kompanite me prestigjoze Europiane. Sot konkretizuam dhe vume ne zbatim marreveshjen tone me BusTicket4.me, partnerin tone me te ri te shitjes se biletave te autobusit - duke nderlidhur sistemet tona online ne menyre qe sistemi i partnereve tane te ofroje per shitje edhe biletat tona te autobusit. Keshtu, per ne nisi nje epoke e re ku ne synojme te behemi me gl...