Ashtu sic dhe kemi njoftuar edhe me pare, bashkepunimet tona me sistemet nderkombetare te shitjes se biletave te autobusit kane nisur dhe ne kemi qene dhe jemi ne bisedime me disa nga kompanite me prestigjoze Europiane. Sot konkretizuam dhe vume ne zbatim marreveshjen tone me BusTicket4.me, partnerin tone me te ri te shitjes se biletave te autobusit - duke nderlidhur sistemet tona online ne menyre qe sistemi i partnereve tane te ofroje per shitje edhe biletat tona te autobusit. Keshtu, per ne nisi nje epoke e re ku ne synojme te behemi me global dhe me te nderkombetarizuar dhe ne kete menyre mbajme premtimet ndaj operatoreve tane bashkepunetore per shtimin e vizibilitetit te sherbimeve te tyre duke ofruar per shitje biletat e tyre jo vetem brenda vendit, por ne te gjithe Europen.

 

undefined

 

BusTicket4.me  eshte nje kompani e cila operon ne tregun europian te shitjes se biletave te autobusit lokale por dhe nderkombetare, me seli qendrore ne Podgorice, Mal te Zi, dhe qe ofron bileta autobusi per ne 26 shtete Europiane. Prej dites se sotme, ofron linja dhe bileta autobusi edhe nga Shqiperia.

 

undefined

 

Tashme, te gjithe operatoret te cilet bashkepunojne me ne, kane nje qasje me te gjere ne treg dhe jane me vizibel. Keto jane vetem disa nga perfitimet qe bashkepunetoret tane transportues kane si rezultat i bashkepunimit me ne.

Bashkepunime te tjera nderkombetare jane ne pritje...