Edhe se pandemia ka shkaktuar kaos ne te gjithe sektorin e transportit te udhetareve, ne te autobus.al nuk kemi reshtur kontaktet dhe bisedimet me partneret tane ekzistent por edhe me partnere te mundshem. Keshtu ishte rasti edhe i IDO TOURS, kompanise prestigjoze Tetovare e cila, mes te tjerave, kryen edhe linjen Shqiperi - Maqedoni dhe Maqedoni - Shqiperi ne bashkepunim me kompanine Shqiptare Drita Travel. Udhetimet kryhen dy here ne dite per secilin drejtim dhe lidhin Tiranen, Elbasanin, Librazhdin dhe Prrenjasin me Kercoven, Gostivarin, Tetoven e Shkupin.

Bileta autobusi Tirane - Shkup, Tetove, Gostivar, Kercove

Me ane te ketij bashkepunimi ne tregojme edhe nje here angazhimin tone permanent per te sjelle bashke ne kete sistem kompani prestigjoze, te sigurta dhe profesionale per tju siguruar nje udhetim sa me komod.

 

autobus.al - Vendosim Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve