Prej pak kohesh tashme, sistemit autobus.al i jane bashkuar edhe 2 kompani te tjera nga Kosova te cilat kryejne udhetime te rregullta me autobus nga Kosova drejt Shqiperise, edhe anasjelltas. Kompanite ne fjale jane Albani Tours dhe Arbeni Tours. Keto kompani me linjat e tyre i shtojne larmishmerine sistemit tone duke i ofruar te gjithe bashkepunetoreve dhe klienteve tane alternativat e nevojshme per udhetime nga Prishtina e Prizreni drejt Aeroportit te Tiranes si dhe drejt qytetit te Tiranes, sikurse nga Ti...