Viti i ri nisi me nje bashkepunim te ri te autobus.al. Tashme ne sistemin tone te biletave nderkombetare te autobusave www.autobus.al do te gjeni operatorin Kei Reisen i cili do te ofroje sherbimet e tij ne sistem, duke cuar keshtu ne tre numrin e operatoreve te cilet ofrojne udhetime nga Shqiperia ne Prizren dhe Prishtine. Kei Reisen, nje kompani prestigjoze e njohur dhe serioze ne tregun Shqiptar, do te ofroje udhetime me autobus cdo dite nga Tirana, Fushe-Kruja, Laci, Miloti e Kukesi per ne Prizren dhe Prishtine ku udhetimi nga Tirana nis ne oren 12:00.

undefined

...ndersa kthimi nga Prishtina drejt Shqiperise behet cdo dite ne oren 19:00.

undefined

Me kete bashkepunim te ri, ne Sistemin e Biletave Nderkombetare te Autobusit www.autobus.al behen 7 udhetime ne dite nga Tirana drejt Prishtines dhe anasjelltas.

autobus.al - Vendosim Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve