Prej disa ditesh kemi nisur bashkepunimin me nje operator te ri i cili operon ne linjen Fier - Tirane - Shkoder - Berlin. Operatori Agimi Travel, me mjetet e tij moderne dhe me angazhimin e madh qe ka pasur nga drejtuesit, ka nisur te operoje ne kete linje me nje udhetim ne jave si ne vajtje ashtu edhe ne kthim. Tashme mund te blini bileta autobusi me nisje nga Fieri, Lushnja, Rrogozhina, Kavaja, Durresi, Tirana, Fushe-Kruja, Laci, Lezha dhe Shkodra me destinacione qytetet dhe rajonet e medha Gjermane si Mynih, Nuremberg, Berlin, Hamburg, Hanover apo Bremen,

Agimi Travel - Bileta Autobusi Gjermani Berlin

Tashme ne ofrojme per te gjithe te interesuarit udhetime komode per te gjitha keto destinacione dhe per zonat perreth tyre, me cmime fantastike dhe me nje sherbim profesional.

Agimi Travel ju garanton nje udhetim komod per ne Gjermani por edhe anasjelltas. Ju mund te rezervoni online bileta nga Berlini per ne disa qytete te Shqiperise, nga Hamburgu apo Hanoveri, etj.

  autobus.al - Caktojme Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve