Meti Comerc, nje nga operatoret me ne ze te transportit te udhetareve ne Kosove, tashme eshte pjese e Sistemit Global te Biletave Nderkombetare te Autobusit, www.autobus.al, duke ofruar nepermjet sistemit bileta autobusi nga Shqiperia drejt Pejes, Gjakoves dhe Decanit, dhe anasjelltas.

Udhetimet nga Kosova, me nisje nga Peja behen cdo dite ne ore 05:00 nga Stacioni Qendror i Autobusave, dhe mberritja ne Tirane rreth ores 09:30.

undefined

 

Nderkohe qe nisja nga Tirana behet cdo dite ne oren 16:00 nga Terminali Nderkombetar i Autobusave.

undefined

 

Tashme, ne bashkepunim me partnerin tone te ri, ju ofrojme cilesi dhe sherbim profesional duke ja u bere udhetimin tuaj sa me komod nga  Peja, Decani dhe Gjakova drejt Shqiperise.

autobus.al - Caktojme Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve