Arditi Tours, nje prej operatoreve te transportit te udhetareve me profesional te tregut Kosovar, tashme eshte pjese e Sistemit Nderkombetar te Autobusave www.autobus.al duke vene ne dispozicion te te gjithe te interesuarve bileta autobusi nga Prishtina, Sllatina, Komoran, Suhareke, Ferizajapo Prizreni drej Tiranes dhe Durresit me 4 orare te ndryshme per secilin krah udhetimi. Ne kete menyre, ne bashkepunim me Arditi Tours ne ju ofrojme nje larmishmeri zgjedhjesh per udhetimin tuaj te radhes nga Kosova drejt Shqiperise dhe nga Shqiperia drejt Kosoves.

undefined

Keshtu, autobus.al shton ne sistem udhetime nga Shqiperia drejt Kosove me nisje cdo dite ne oren 07:00, 14:00, 16:00 dhe 20:00, ndersa anisjet nga Kosova behen cdo dite me nisje nga Prishtine ne oren 05:00, 11:00, 16:00 dhe ora 22:00.

Me Arditi Tours  plotesojme te gjitha nevojat tuaja te udhetimeve mes Kosoves dhe Shqiperise.

autobus.al - Caktojme Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve