Kerkesat e perditshme qe vijne nga bashkepunetoret tane, sic dhe ju kemi mesuar deri me tani, i marrim parasysh, i studiojme dhe i veme ne zbatim. Keshtu eshte edhe rasti i llogarive individuale ne sistemin tone, nje opsion i kerkuar nga shume prej klienteve tane. Ndaj, duke filluar nga dita e sotme, me azhornimet e reja te sistemit, cdo person i interesuar per te pasur nje llogari ne sistemin tone, mund ta hape ate duke klikuar ne menune kryesore te website tone, ne opsionin REGJISTROHU dhe duke zgjedhur me pas opsionin: SI KLIENT. Plotesimi i formularit te shfaqur do te beje te mundur ruajtjen e te dhenave tuaja ne sistem ne menyre te sigurte, dhe do tju lehtesoje me pas procesin e blerjes se biletave tuaja duke plotesuar automatikisht formularin e blerjes se biletes se udhetimit.

Kjo eshte vetem nje nga opsionet e reja qe kemi shtuar ne sistemin tone. Te tjera opsione, mundesi dhe risi do te prezantohen ne ditet ne vazhdim.

 

autobus.al - Caktojme Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve