Prej mese 6 muajsh kishim nisur proceduren e regjistrimit te logos, brandit dhe markes autobus.al ne Drejtorine e Pergjithshme te Pronesise Intelektuale prane Ministrise se Financave dhe Ekonomise dhe me 19 Shkurt 2020, institucioni ne fjale pranon dhe certifikon kerkesen tone, dhe kryen regjistrimin zyrtar te autobus.al si Marke e Regjistruar.

Certifikate Regjistrimi Markes autobus.al

Sipas kerkeses tone, autobus.al tashme eshte nje Marke e Regjistruar zyrtarisht ne institucionet Shqiptare per nje periudhe 10 (dhjete) vjecare me te drejte rinovimi po nga i njejti subjekt. Karakteristikat e markes te cilat mbrohen nga ligji shqiptar dhe nderkombetar per Pronesine Intelektuale, jane si me poshte:

Certifikate Regjistrimi Markes autobus.al

Ne kete menyre, tregojme edhe nje here seriozitetin ne sipermarrjen tone si dhe angazhimin tone per te ecur perpara dhe drejt standarteve nderkombetare. Sipermarrja jone ne nje nder sektoret me te rendesishem te ekonomise se vendit me nje investim dhe nje risi te rendesishme tashme eshte e certifikuar dhe e mbrojtur nga institucionet dhe ligjet vendase dhe nderkombetare.

Prej fillimeve tona kemi treguar angazhimin dhe seriozitetin tone ne kete sipermarrje dhe kete projekt me qellim standartizimin, rritjen e efikasitetit dhe transaprences ne nje sektor ne te cilin keto mungonin dhe sot krenohemi me arritjet tona, arritje keto te cilat ndihmojne cdo "aktor" te ketij sektori dhe te cilat na japin forcen dhe kurajon per te ecur perpara per te shkuar drejt nje synimin te perbashket paresor, atij te standartizimit me biletat elektronike.

autobus.al - Vendosim Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve