Ne sapo kemi hyre ne nje nga sezonet me ngarkesen me te madhe te transportit nderkombetar te udhetareve, duke qene se festat e fundvitit po afrojne dhe shume prej bashkeatdhetareve tane ne Europe kthehen ne vendlindje dhe prane familjeve te tyre per te kaluar keto festa. Me kete rast, edhe autobus.al perpiqet tja u beje me te lehte dhe me te kendshem udhetimin me autobus te gjithe pasagjereve, duke ofruar nje nga promocionet e vetme ne treg ne kete sektor: 7% zbritje per cdo bilete autobusi te rezervuar dhe paguar me karte krediti, karte debiti apo PayPal, nepermjet sistemit tone www.autobus.al. Qe te perfitoni nga ky promocion duhet te ndiqni keto hapa, dhe duhet te keni parasysh rregullat e meposhtme.

Si te perfitoni nga promocioni

 • Shkoni ne www.autobus.al, klikoni tek menuja Regjistrohu dhe me pas tek opsioni Si Klient. Ose, klikoni ketu per te shkuar direkt ne faqen e regjistrimit.
 • Plotesoni formularin e dhene me te gjitha fushat e kerkuara.
 • Hyni ne adresen tuaj te email, shikoni email qe ka ardhur nga Sistemi Autobus.al dhe klikoni ne linkun e dhene atje per te verifikuar adresen tuaj te email. Ose, kopjoni kodin e dhene ne email, dhe vendoseni tek faqja ku ju kerkohet kodi verifikimit/autorizimit, per te verifikuar adresen tuaj te email, dhe automatikisht llogarine tuaj ne sistemin tone.
 • Pas verifikimit, na kontaktoni qe tju veme ne dispozivcion kodin e zbritjes qe te perfitoni nga promocioni yne. Mund te na kontaktoni me email ne sistemi@autobus.al, mund te na telefononi ne +355 69 77 37 209 ose +355 69 20 24 511; mund te na shkruani ne whatsapp ne +355 69 20 24 511 ose mund te na shkruani ne Facebook Messenger. Ne te njejten menyre kontakti do tju dergojme dhe kodin e zbritjes.
 • Pas marrjes se kodit, shkoni ne www.autobus.al, hyni ne llogarine tuaj, dhe me pas kerkoni per bileten tuaj te udhetimit. Pasi te keni zgjedhur ate qe ju duhet, nisni proceduren e rezervimit te saj.
 • Qe ne hapin e pare te rezervimit, do te gjeni nje fushe ku mund te vendosni kodin tuaj. Vendosni kodin aty dhe shtypni butonin jeshil "Aplikoni Uljen". Menjehere do te shihni vleren e re te biletes, qe keni per te paguar.

undefined

 • Procedoni me tej me formularin duke plotesuar gjithe fushat e kerkuara.
 • Paguani bileten tuaj me karte krediti, karte debiti ose PayPal
 • Bileta do tju vije me email, por mund ta shkarkoni dhe online duke shkuar ne menune Bileta dhe me pas Verifiko Bileten. Gjithashtu, bileten e gjeni edhe ne llogarine tuaj.

Rregullat e Promocionit

 • Ky promocion nis ne 15.12.2018 dhe perfundon ne 31.12.2018.
 • Kod promocioni (kuponi zbritje) perfitojne vetem perdoruesit e regjistruar ne sistem gjate periudhes se siperpermendur.
 • Promocioni eshte i vlefshem vetem per regjistrimin e personave ne menyre individuale dhe jo per agjenci turistike apo agjenci udhetimi.
 • Kuponi zbritjes perfitohet vetem pas verifikimit te llogarise tuaj ne sistem.
 • Kuponi zbritjes eshte i vlefshem per cdo bilete te rezervuar dhe paguar online me karte krediti, karte debiti ose PayPal.
 • Kuponi zbritjes se marre mund te perdoret pa limit deri ne date 31.01.2019, per bileta autobusi per cdo destinacion, per cdo date udhetimi, per perdoruesin e regjistruar dhe te afermit e tij.
 • Nese stafi yne krijon dyshime (apo ka reklamime) per keqperdorimin e kodit te zbritjes, mund te ndaloje perdorimin e kodit per perdoruesit respektiv, dhe mund te beje dhe anulimin e biletave.

 

Per cdo pyetje, kerkese apo ankese, mos nguroni te na kontaktoni.