Ashtu sic ju kemi premtuar qe ne fillimet tona, autobus.al eshte nje sistem teper dinamik i cili, here pas here, ndryshon dhe vjen me risi te ndryshme per tregun ne te cilin operon, por dhe ne tregetine elektronike apo biznesin elektronik ne teresi. Kete here po shkruajme per nje sherbim te vecante qe kemi integruar ne sistem - ate te gjenerimit te Faturave te shitjeve per cdo bilete te gjeneruar nga autobus.al. Ne kete menyre, cdo agjenci, operator apo klient mund te gjeneroje nje fature shitjeje informative per tranzaksionin e kryer. Kjo fature gjenerohet per cdo menyre te kryerjes se tranzaksionit apo blerjes - si per rastet kur blerja e biletes behet me FIDO, ashtu dhe kur blerja behet nepermjet PayPal apo nepermjet pagesave me karta kreditit te sistemit te BKT.
Per te gjeneruar nje fature te tille, ju duhet te shkoni tek lista e biletave, te gjeni bileten per te cilen deshironi nje fature te tille, te klikoni ne butonin Ndrysho ose Shiko, dhe ne fund te faqes se hapur, do te gjeni butonin "Shkarko Faturen" ose "Download Invoice".

undefined

Fatura do te shkarkohet ne format PDF dhe ju mund ta ruani ne kompjuterin tuaj dhe/ose mund ta printoni ate. Me ane te ketij sherbimi, ne plotesojme edhe te gjitha kushtet e nevojshme per te qene nje shites i autorizuar i sherbimeve te ndryshme online duke marre pagesa per keto sherbime nepermjet sistemit te pagesave online (Payment Gateway) te nje prej bankave me te medha dhe me serioze ne Shqiperi, BKT (dhe jo vetem),  te cilin presim ta kemi aktiv ne sistemin tone ne ditet ne vazhdim.

 undefined

autobus.al - Gjenerojme dhe Caktojme Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve