Ashtu sic dhe kemi njoftuar dhe informuar disa dite me pare ne nje nga postimet tona ne blog, sot finalizuam bashkepunimin tone me nje nga bankat me te mira te tregut shqiptar financiar, me Banken Kombetare Tregetare (BKT). Ky bashkepunim i shtohet bashkepunimeve tona te mehershme me banken per sherbime te tjera financiare, dhe shton dozen e bashkepunimeve tona me institucion prestigjoze financiare dhe fiskale, duke treguar seriozitetin tone ne punen qe bejme si dhe duke treguar synimet tona te qarta per te qene sa me prane tregut shqiptar te transportit nderkombetar te udhetareve.

undefined

Investimet tona jane te vazhdueshme dhe kete gje e tregon edhe kjo marreveshje e fundit me BKT, marreveshje kjo qe synon te zgjeroje edhe me tej gamen tone te sherbimeve cilesore dhe pa kompromise. Tashme, nese deshironi te blini nje bilete autobusi me destinacion Greqine, Turqine, Italine, Bullgarine apo Gjermanine, mund ta beni ate ne cdo kohe duke perdorur karten tuaj te kreditit apo te debitit te leshuar nga cdo banke apo institucion financiar ne Shqiperi dhe ne gjithe boten. Sistemi i procesimit te pagesave me karta krediti (payment gateway) nga BKT e ben te mundur nje gje te tille shume lehte, shpejte dhe me siguri maksimale.

autobus.al - Caktojme Standarte per Industrine e Transportit Nderkombetar te Udhetareve