Nje nga partneret tane per udhetimet nderkombetare drejt Italise, Arnik Tours, tashme nis udhetimet nepermjet detit me nisje cdo te Shtune nga Shkodra, me itinerar: Shkoder, Lezhe, Lac, Fushe-Kruje, Tirane, Durres dhe me pas zbarkon ne portin e Barit nga ku nis udhetimi me destinacion Cuneo, ne veri te Italise.

undefined

Arnik Tours ka treguar nder vite qe eshte nje operator i rregullt dhe i besueshem, operator qe ka ne epiqender te aktivitetit te tij komoditetin dhe sigurine e udhetareve duke vene ne dispozicion te tyre mjete te reja, moderne dhe nje staf te specializuar dhe profesionist. Arnik Tours eshte pjese e sistemit autobus.al prej me shume se 6 muajsh tashme, dhe ka treguar garancine e nje kompanie serioze dhe te sigurte, nje kompani te ciles mund ti besohet udhetimi juaj drejt Italise ne me shume se 20 destinacione te ndryshme, me linja tokesore dhe detare ne disa dite te javes. Cmimet konkuruese, serioziteti dhe profesionalizmi i rekomandon qe te jene zgjedhja juaj per udhetime te qeta dhe te sigurta.